Hvis du mangler nogle projekter, du kan lave i din fritid, eller hvis du bare godt kunne bruge lidt ekstra mønter om måneden, så er du slet ikke alene. Der findes heldigvis mange måder, hvorpå du kan tjene lidt ekstra samtidig med at du dyrker en ny hobby. Her kan du læse om 5 projekter, du kan tjene penge på ved siden af dit arbejde.

Investering

Har du nogle penge, du ikke har behov for lige nu, som f.eks. en opsparing, kan du vælge at investere nogle af dine penge. Bliver du god til at investere dine penge rigtigt, kan du tjene gode penge på det over længere tid. Det kan dog godt være lidt svært at sætte sig ind i til at starte med, og i starten er det smart af få en uvildig investeringsrådgivning. Med investeringsrådgivning er du sikker på, at du tager nogle velovervejede valg.

Sælg ud af gammelt tøj og ting

En god oprydning i dit hjem vil gavne dig på mange måder. Du vil få et rent og organiseret hjem, hvor du kun har de ting, du faktisk bruger. Derudover vil du helt sikkert kunne sælge mange af de ting, du bare ikke bruger længere. Hvis du er typen, der elsker at strikke, er der også et stort marked for strik og strikkeopskrifter lige nu, da strik er blevet meget populært. Der findes en del apps, hvor du kan poste billeder af dit tøj til salg. Det kræver ikke meget arbejde, men det kan give gode penge, hvis det du sælger er af god kvalitet.

Istandsæt møbler og videresælg

Hvis du er typen, der er kreativ og lidt handy, kan det være, du vil synes om at istandsætte møbler. Det indebærer ofte maling og påsætning af nye greb og lignende. Du vil altså have frit leje til at skabe de møbler, som du selv synes er fede, og hvis andre synes, du har en fed stil, kan du sælge de færdige resultater enten på loppemarkeder eller apps. Hvis det ender med at gå virkelig godt, kan du starte din egen hjemmeside eller profiler på social medier.

Svar på spørgeskemaer

Noget af det nemmeste, man kan tjene penge på, er spørgeskemaer. Mange steder online kan du lave en profil, svarer spørgsmål og opnå point, som du kan bruge på gavekort til forskellige butikker. Spørgeskemaerne er ikke det du tjener de store penge på, men det er noget, du kan sidde og lave, mens du laver noget andet. Spørgeskemaer kan tage alt mellem 2 minutter og 30 minutter, og de vil ofte være “lønnet” efter hvor lang tid, de tager.

Hav en vejbod

Hvis du har grønne fingre, kan du tjene lidt ekstra på en bod foran dit hus. Det kan være alt fra blomster til kartofler – alt efter, hvad du selv bedst kan lide at lave. En vejbod kræver ikke mere end en sparekasse eller et mobilepaynummer og et lille bord eller en kasse, hvor du kan have dine varer i.