Er du typen, som ikke vil fungere med et almindeligt og kedeligt job? Søger du nye udfordringer, og har du lyst til at gøre en forskel? Så kan det være, at en uddannelse indenfor dyretelepati er noget for dig.

Alt det praktiske om uddannelsen

Når du tager en uddannelses indenfor dyretelepati hos Ditte Young, kan du forvente at uddanne dig på små hold. Et hold består nemlig af maksimum 10 kursister. Det betyder, at der er god mulighed for personlig læring.

Selve uddannelsen foregår i Holte. Det vil ske på Næsseslottet.

Uddannelsen består af et godt miks af både teori og praktiske øvelser. Derudover vil der være fokus på vidensdeling.

Hele kurset koster 28.000 kroner, men der er selvfølgelig mulighed for at splitte betalingen op i tre rater.

Det består uddannelsen af

Uddannelsen i dyretelepati består af 7 moduler.

Modul 1: Telepati basis. På dette modul vil fokus være på at finde den måde, som DU bedst telepaterer på. Det skifter nemlig fra person til person. Her vil du altså få en rigtig god basisviden.

Modul 2: Dyrenes personlighed. Her er fokus på dyrene i stedet for dig. Du vil lære lidt om de forskellige personligheder, som dyr kan have. Det er nemlig vigtigt for dit arbejde.

Modul 3: Coaching og adfærdproblemer. Her vil der være fokus på, hvordan du bedst kan kommunikere med dyrene. Der findes mange forskellige måder.

Modul 4: At blive den gode telepatiske formidler. Her vil du lære, hvordan du bedst gengiver det, som du har fået at vide af dyrene.

Modul 5: Kontakt til afdøde dyr. Du vil lære, hvordan du kontakter dyr, som allerede er gået bort.

Modul 6: Adfærds- og helbredsproblemer. Her vil du blandt andet lære, hvordan du finder ud af, om et dyr har helbredsproblemer.

Modul 7: Certificering og eksamen. Her er det tid til at bruge alt det, som du allerede har lært.

Sådan ved du om uddannelsen er noget for dig

Hvis du er interesseret i dyretelepati, kan du sandsynligvis godt lide at arbejde med både dyr og mennesker. Dyretelepati handler nemlig mindst lige så meget om dyrets ejer, som det gør om dyret.

Det er ikke en let uddannelse, og du skal derfor virkelig brænde for det. At være dyretelepatør er heller ikke en let profession. Det kan godt være hårdt til tider – men det er altså det hele værd, når man hjælper et dyr.

For at arbejde med dyretelepati skal du tro på, at der findes mere mellem himmel og jord, end du kan se med det blotte øje. Det er nemlig også en spirituel rejse.

Selvom uddannelsen består af et basis modul, er det vigtigt, at du allerede har nogle evner. Uddannelsen er nemlig på mange måder en overbygning på alt det, som du allerede kan. Du skal derfor have lyst til at blive undervist på et højt fagligt niveau. Det er vigtigt, at du selv har motivationen og drivkraften.

Derudover det selvfølgelig et must, at du har lyst til at arbejde med dyr.